Българският премиер Бойко Борисов даде рецепта за пресичане на евентуална нова

...
Българският премиер Бойко Борисов даде рецепта за пресичане на евентуална нова
Коментари Харесай

Борисов посъветва Африка да вдигне БВП и да намали ражданията, за да няма мигранти в Европа

Българският министър председател Бойко Борисов даде " рецепта " за секване на възможна нова вълна от имигранти в Европейския съюз по време на лекция пред дипломати от Мароко на тематика " Ролята на България за европейската интеграция на страните от Западните Балкани в подтекста на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз ".

Борисов декларирал, че има опасност от 40 млн. стопански мигранти от Африка да залеят Европейския съюз. 

" Африка би трябвало да подчертава на образованието и намаляването на раждаемостта ", счита Борисов, който бил предизвестен от " сътрудниците " от Мароко, че има действителна заплаха 40 млн. души да тръгнат по маршрута Африка-Европа, единствено поради климатичните промени.

Той не пропусна да се похвали с " нулев миграционен напън " на българската граница, само че по думите му единственият метод да не тръгне нова вълна от мигранти е да се направи по този начин, че хората в Африка да останат там, да работят и да се вдигне Брутният вътрешен продукт на страните там.

" Трябва да се подчертава на обучение и понижаване на раждаемостта. Иначе Европа ще се счупи ", безапелационен бе Борисов.

От Мароко министър-председателят изрази и остра позиция във връзка спора Русия- Украйна. Късно вечерта в четвъртък Борисов настоя за незабавно решение на рецесията и предизвести, че напрежението може да ескалира съществено и даже да бъде опасност за България.

" За нас, като съседи и на двете страни, а Черно море ни прави такива, този спор е изключителна опасност. Може да възникне застрашителен спор в Черно море и в района. Повярвайте ми, в този район може да се повторят събитията от някогашна Югославия. Има безусловно всички предпоставки. Да се върнат моряците, да се върнат корабите, да се съблюдават споразуменията и да не се позволява повече ", сподели Бойко Борисов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР